Reacties over naturistencamping Grensland

Hieronder vind je enkele reacties van onze gasten over hun verblijf op naturistencamping Grensland.

H. uit Herkenbosch

"Afgelopen weekend was fantastisch, behalve het weer. Maar ja, dat heeft niemand in de hand. Een heel warm welkom, tekst en uitleg over de camping en omgeving. Helaas was er geen stroom aanwezig, dit kan gebeuren. Hierdoor kreeg ik een vakantie huisje toegewezen waar ik heerlijk warm kon douchen en eventueel kon tv kijken en/of slapen. Lekker genoten van de sauna, mooi schoon sanitair, geweldige accommodatie, zeer ruime plekken. Ik kan alleen maar lof uit spreken en zal zeker ook weer terug keren. ook dank aan Wendy en Mark, deze mensen waren zeer gastvrij en vriendelijk. Niets was hen teveel. Gr. Hans"


bezocht ons op 11-07-2014

Score: 5 5 5 5 5

L. uit Bussum

"Prachtige locatie met ruime kampeerplaatsen. Heel fijn saunawagentje, schoon sanitair, heerlijk zwemmeertje en vriendelijk en gastvrije eigenaren. Alles is mogelijk; gebruik van fietsen, kampvuurtje bij de kampeerplek. Mooie gelegen en fijne accomodatie voor een heerlijke vakantie."


bezocht ons op 08-08-2014

Score: 5 5 5 5 5

T. uit BJ Middelbeers - Oirschot

"Dit was een plek waar ik nog veel aan terug denk maar ook nog vaak zal komen. De plek voor echte rust, ruimte en vrijheid en natuur! omgeven door veel gastvrijheid, keurig sanitair, een sauna en een eigen stookplek maken het plaatje af!!! We gaan zeker binnenkort de nieuwe aanwinst uitproberen: een "pipowangentje" ,volledig ingericht met handdoeken en beddengoed. op een prachtige plek. Met ook nog eens een buitenterras en meubilair! groetjes M."


bezocht ons op 16-09-2014

Score: 5 5 5 5 5

J. uit Heteren

"Prachtige camping. Zeer ruime plekken. Veel privacy. Heel aardige ontvangst."


bezocht ons op 15-09-2014

Score: 5 5 5 5 5

Toine en Maria

"Wat een plek! Je valt van de ene in de andere verbazing: ten eerste de enorme gastvrijheid. Dan de overweldigende natuur.De rust. De grote prive- plekken. De sauna en stookplekken met hout! Keurig sanitair. Nee, als de zon schijnt is er voor ons geen begere plek op aarde!! Toine en Maria."

 


bezocht ons op 04-09-2014

Score: 5 5 5 5 5

Jan-pieter en Nelleke uit Apeldoorn

"Ongelooflijk, echt zoals een naturistencamping moet zijn: Zéér goede ontvangst,zéér ruime plaatsen, tafeltjes en stoelen gratis beschikbaar, parasols gratis, fietsen gratis,prachtige sauna beschikbaar, proper sanitair. Tot zéér binnenkort Marc."


bezocht ons op 28-08-2014

Score: 5 5 5 5 5

Patrick en Katrien

We waren vorig jaar de eerst campinggasten en waren meteen verkocht. Zo,n paradijselijk stukje natuur. Wat,een rust. We kwamen ondertussen 6 keer terug, telkens voor een kort deugddoend verblijf. Soms,wij tweetje, vaak ook met familie of vrienden. Iedereen is altijd erg enthousiast. Een belangrijk deel van Het bijzondere van Grensland, zijn Marc, die perfect weet wat zijn klanten nodig hebben, en de immer vriendelijke Wendy. Hopelijk is de lente snel weer daar. Patrick en Katrien


bezocht ons op 22-08-2015

Score: 5 5 5 5 5

maria

Wil je echt ontstressen op de mooiste en meest natuurlijke naturistencamping van Belgie? Ga dan naar camping Grensland! Je vertoeft echt in een paradijsje! Op deze camping is echt alles mogelijk! De gastvrouw zorgt dat het je aan niets ontbreekt . Een geweldige fiets en wandelomgeving en een ruime campeerplek om echt tot rust te komen!!!!!


bezocht ons op 01-09-2015

Score: 1